Inca din momentul publicarii acestei pagini online , a devenit cea mai accesata :) ,ceea ce ma face sa cred ca anumiti oameni ,cauta un serviciu in functie de pret si nu pentru ceea ce contine acel serviciu sau  pentru ceea ce vor primii ulterior. Cu toate acestea , ma bucur ca am ajuns pe monitorul si in gandurile voastre , altfel nu ati fi aici si nu v-ati pierde timpul citind aceste randuri :) , scrise intr-o noapte pe la ora 03 cand practic nu aveam altceva de facut! :))) :-p  Va multumesc!

Preturile difera in functie de cerintele fiecaruia dintre voi , dar ca idee si ca sa stiti la ce va inhamati daca ma veti alege pe mine ca si fotograf la nunta voastra, pretul unui pachet foto, incepe de la 580 de euro, iar pretul pachetului video de la 249 de euro .

Cu negocierea stau mai prost , nu am fost la scoala in ziua in care s-a impartit :-p , tocmai de accea nu negociez nici cand cumpar si nici cand ( ma vand) pe mine sau serviciile mele, dar la fiecare pachet ales de voi ,veti beneficia de un produs sau serviciu gratuit ( sedinte foto / albume / canvas etc….)

Toate serviciile se vor faca in baza unui contract semnat de ambele parti , contract prin care ne asumam cateva obligatii si responsabilitati de ambele parti , ca asa e frumos:-p . La semnarea contractului se achita un avans de 25% din valoarea pachetului ales, asta doar asa pt a fi sigur/i ca ne vom revedea la data stabilita :) !

Intrebari ? Normal ca aveti  🙂 ! Am sa va raspund aici la cele mai frecvente :

  1. Editati toate fotografiile?

Da, toate fotografiile pe care le veti primii vor fi editate din punct de vedere al luminii, culorii, contrastului si partea de crop. Unde consideram ca este nevoie vom retusa inclusiv textura pielii.
Se pot face si editari mai avansate , cum ar fi scoaterea anumitor obiecte, sau introducerea lor :)  dar asta contra cost si bineinteles daca ne permite timpul si cadrul.

2.  Care este timpul pe care il petreceti la un eveniment?

Mai pe romaneste: Va veti satura de noi :-p dar ca sa fim intelesi de la inceput , vom fi prezenti inca de la pregatiri si pana la taierea tortului  dar nu mai tarziu de ora 04 dimineata , si nu pentru ca nu am vrea sa stam mai mult , videograful meu fiind obisnuit sa plece dupa miri :)))) :-p , dar avem si noi familii si un organism care mai si vrea sa se odihneasca, sau poate avem un alt eveniment la care vrem si trebuie sa fim la fel de buni ca si la evenimentul vostru!

3.  Aveti aparatura de rezarva?

Asta este una dintre intrebarile pe care voi  ca si miri ni/vi le puneti, mi se pare normal sa faceti acet lucru , vreti sa va asigurati ca materialele pe care noi le captam sunt in siguranta pana ajung la voi, si va dau dreptate . Mai mult ca sigur ati auzit sau vazut cazuri cand “fotografului” i s-a stricat cardul sau aparatul iar mirii au ramas fara materiale, in acel caz, acel “fotograf” era probabil unul dintre prietenii mirelui sau a miresei si nu avea ce face acasa in sambata aceea si avea si un aparat foto care statea degeaba pe “pian in bucatarie”   sau probabil nu era invitat la acea nunta :)) :) ? si s-a gandit sa ii ajute , bravo lui! ……………….

4.  Va puteti deplasa si in afara tarii?

Atata timp cat legea ne permite :-p , o facem cu cea mai mare placere , deci DA !

5. Cate fotografii / ore filmate predati?

Aceasta intrebare poate avea mai multe raspunsuri , dar sa scurtam discutia facem asa :

Cu cat amploarea evenimentului este mai mare ( un nr mai mare de participanti) si mai distractivi cu atat veti primii mai multe fotografii si mai mult material video. Noi nu vindem cantitate, incercam sa surprindem cele mai frumoase si emotionante momente , iar atat timp cat se intampla ceva in evenimentul vostru , noi il vom surprinde. Si ca sa va lamuresc catusi de putin nu a fost eveniment unde sa dam mai putin de 800 de fotografii si un material de mai scurt de 1 ora si jumatate editat.

6. Care este termenul de predare al materialelor?

Termenul difera de la un eveniment la altul , in functie de amploare lui, exact cum am spus si mai sus , daca vor fi mai multe fotografii de editat timpul va creste. Termenul de livrare este intre 40-60 de zile lucratoare , dar cu toate acestea in termen de 10 zile lucratoare de la eveniment veti primi cateva fotografii ( selectia mea) si un teaser video , pt a putea trece mai usor peste celelalte zile pana la primirea tuturor materialelor :)

 

                                                            Si s-a facut 0ra 04 dimineata , se pare ca am fost inspirat :-p Va multumesc pentru rabdarea de a citi tot ceea ce am scris aici , iar daca gasiti ceva greseli va rog sa imi spuneti , eu nu am citi tot textul . :-p:-p:-p:-p