Nunta noastră…
…..a fost asemenea unui vis…cunoașteți senzația aceea cand visați ceva mult dorit si dintr-o dată vă treziți si realizați dezamăgiți ca a fost doar un vis? Și la noi a fost un vis,dar un vis implinit si realizat, de care ne vom aduce aminte cu mare bucurie si emoții datorită fotografiilor realizate de Andrei.
…… povestea noastră a inceput in vara anului 2015 cand am aflat că vom păși cu pași repezi impreună către altar! In viziunea nostră, nunta perfectă era formată din 3 elemente importante: sală, muzică și fotograf, dar nu neaparat in această ordine :). Primele două au fost floare la ureche, dar cu fotograful am avut cateva bătăi de cap ..asta pană cand l-am intalnit pe Andrei. După prima discuție avută cu el,timp in care am vizionat si ( trăit ) cateva fotografii, am fost siguri 100% ca am găsit fotograful perfect! Deci am semnat contractul si am așteptat ziua cea mare: 18 iunie 2016 . Ziua noastră!
Ziua noastră perfectă! A fost perfectă din toate punctele de vedere , dar a fost perfectă din cauza ta Andrei, da din cauza ta!Dacă nu ai fi fost tu acolo sa fotografiezi fiecare zambet, fiecare mișcare, fiecare lacrimă,emoție,bucurie ,acum acel vis ar fi rămas doar un simplu vis.Pentru asta iți multumim din suflet Andrei!

Ps: Andrei ești un fotograf si un om minunat! Ești si vei ramane,, Fotograful Nostru De Suflet” !

Maria & Cristi

 

 

Ziua nunții noastre….ziua în care fiecare mireasă se visează prințesă pentru o zi, vrea să fie admirată de toată lumea și să fie totul doar despre EA și EL. Ei bine, la noi a fost exact așa și puțin mai mult pentru că am avut norocul să apară în viața noastră și un mic suflețel…. ALEXANDRU. Așa că „ziua noastră specială în doi” a devenit „ziua noastră specială în trei” și a fost de-a dreptul minunată!!!

Am ales data, am ales biserica, locația, muzica ….. Până aici totul OK dar totuși ne lipsea piesa cea mai importantă: FOTOGRAFUL. Ei bine ….. am căutat, am apelat la cunoscuți, la fotografi și NIMIC. Toate astea până într-o zi când am fost tentați să intrăm in sediul NOVA și….. Doamneeee!! Cu siguranță a fost una din cele mai bune tentații de până acum! Acolo Andrei ne-a primit călduros, ne-a arătat fotografii de la alte evenimente la care a fotografiat și am rămas plăcut surprinși. Bineînțeles, fără să stăm pe gânduri, l-am ales. Mulțumită lui și echipei sale am avut parte de cele mai frumoase fotografii, de cele mai amuzante momente și de niște amintiri superbe de la nunta noastră și botezul micuțului nostru. Sincer vă spun ca Andrei și echipa lui ne-a făcut să ne simțim atât de bine și relaxați că am uitat de orice emoție și stres.

Vă mulțumim din suflet pentru tot efortul depus pentru că datorită vouă avem cele mai frumoase amintiri. Recomand cu cea mai mare încredere!!!

Alexandra & Emanuel