Nunta noastră…
…..a fost asemenea unui vis…cunoașteți senzația aceea cand visați ceva mult dorit si dintr-o dată vă treziți si realizați dezamăgiți ca a fost doar un vis? Și la noi a fost un vis,dar un vis implinit si realizat, de care ne vom aduce aminte cu mare bucurie si emoții datorită fotografiilor realizate de Andrei.
…… povestea noastră a inceput in vara anului 2015 cand am aflat că vom păși cu pași repezi impreună către altar! In viziunea nostră, nunta perfectă era formată din 3 elemente importante: sală, muzică și fotograf, dar nu neaparat in această ordine :). Primele două au fost floare la ureche, dar cu fotograful am avut cateva bătăi de cap ..asta pană cand l-am intalnit pe Andrei. După prima discuție avută cu el,timp in care am vizionat si ( trăit ) cateva fotografii, am fost siguri 100% ca am găsit fotograful perfect! Deci am semnat contractul si am așteptat ziua cea mare: 18 iunie 2016 . Ziua noastră!
Ziua noastră perfectă! A fost perfectă din toate punctele de vedere , dar a fost perfectă din cauza ta Andrei, da din cauza ta!Dacă nu ai fi fost tu acolo sa fotografiezi fiecare zambet, fiecare mișcare, fiecare lacrimă,emoție,bucurie ,acum acel vis ar fi rămas doar un simplu vis.Pentru asta iți multumim din suflet Andrei!

Ps: Andrei ești un fotograf si un om minunat! Ești si vei ramane,, Fotograful Nostru De Suflet” !

Maria & Cristi