Nunta noastră…
…..a fost asemenea unui vis…cunoașteți senzația aceea cand visați ceva mult dorit si dintr-o dată vă treziți si realizați dezamăgiți ca a fost doar un vis? Și la noi a fost un vis,dar un vis implinit si realizat, de care ne vom aduce aminte cu mare bucurie si emoții datorită fotografiilor realizate de Andrei.
…… povestea noastră a inceput in vara anului 2015 cand am aflat că vom păși cu pași repezi impreună către altar! In viziunea nostră, nunta perfectă era formată din 3 elemente importante: sală, muzică și fotograf, dar nu neaparat in această ordine :). Primele două au fost floare la ureche, dar cu fotograful am avut cateva bătăi de cap ..asta pană cand l-am intalnit pe Andrei. După prima discuție avută cu el,timp in care am vizionat si ( trăit ) cateva fotografii, am fost siguri 100% ca am găsit fotograful perfect! Deci am semnat contractul si am așteptat ziua cea mare: 18 iunie 2016 . Ziua noastră!
Ziua noastră perfectă! A fost perfectă din toate punctele de vedere , dar a fost perfectă din cauza ta Andrei, da din cauza ta!Dacă nu ai fi fost tu acolo sa fotografiezi fiecare zambet, fiecare mișcare, fiecare lacrimă,emoție,bucurie ,acum acel vis ar fi rămas doar un simplu vis.Pentru asta iți multumim din suflet Andrei!

Ps: Andrei ești un fotograf si un om minunat! Ești si vei ramane,, Fotograful Nostru De Suflet” !

Maria & Cristi

 

 

Ziua nunții noastre….ziua în care fiecare mireasă se visează prințesă pentru o zi, vrea să fie admirată de toată lumea și să fie totul doar despre EA și EL. Ei bine, la noi a fost exact așa și puțin mai mult pentru că am avut norocul să apară în viața noastră și un mic suflețel…. ALEXANDRU. Așa că „ziua noastră specială în doi” a devenit „ziua noastră specială în trei” și a fost de-a dreptul minunată!!!

Am ales data, am ales biserica, locația, muzica ….. Până aici totul OK dar totuși ne lipsea piesa cea mai importantă: FOTOGRAFUL. Ei bine ….. am căutat, am apelat la cunoscuți, la fotografi și NIMIC. Toate astea până într-o zi când am fost tentați să intrăm in sediul NOVA și….. Doamneeee!! Cu siguranță a fost una din cele mai bune tentații de până acum! Acolo Andrei ne-a primit călduros, ne-a arătat fotografii de la alte evenimente la care a fotografiat și am rămas plăcut surprinși. Bineînțeles, fără să stăm pe gânduri, l-am ales. Mulțumită lui și echipei sale am avut parte de cele mai frumoase fotografii, de cele mai amuzante momente și de niște amintiri superbe de la nunta noastră și botezul micuțului nostru. Sincer vă spun ca Andrei și echipa lui ne-a făcut să ne simțim atât de bine și relaxați că am uitat de orice emoție și stres.

Vă mulțumim din suflet pentru tot efortul depus pentru că datorită vouă avem cele mai frumoase amintiri. Recomand cu cea mai mare încredere!!!

Alexandra & Emanuel

 

 

 

Pozele, sunt cea mai importantă amintire care îți rămâne după nuntă, așadar am căutat un fotograf dintre cei mai buni pentru cel mai important eveniment din viața noastră.

Andrei nu este doar un fotograf foarte bun, este acea persoană care te face să te simți în largul tău atunci când pozezi, este haios și cu o energie de invidiat!

Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentrut noi! Ne vom aminti cu drag peste ani de momentele pe care noi poate nu le-am văzut dar ochiul tău profesionist a știut să le transforme în poze superbe.

Andrei, rămâi fotograful nostru pentru toate evenimentele din viața noastră!

Cristina & Rafael

 

 

 

Mereu mi-a plăcut să surprind momentele importante din viața mea și a familiei mele( facând poze) ca mai apoi să îi bucur pe toți, de sărbători, cu albume pline de amintiri Din păcate, cererea în căsătorie nu a decurs așa cum a vrut sotul meu, deoarece ni s-a anulat plimbarea cu vaporul (locul în care el își făcuse planul cererii în căsătorie) și totul afost mult mai… pe nepregătite. Deci, nu avem poze sau filmări din frumosul momentul cand Sorin s-a așezat în genunchi, emoționat, în fața mea, cerându-mi să-i fiu soție, iar eu nu stiam ce se întâmplă. Când am început pregătirile pentru nuntă, eram foarte stresați, deoarece ne trebuia un fotograf cu experiență, ne trebuia cineva care să știe ce să facă, să știe cum să ne scoată în evidență sentimentele si emoțiile iar in același timp să ne și ințelegem cu el/ea.

Din vorbă în vorbă, cumnata ne-a spus despre Andrei si echipa lui, ne-a asigurat că sunt profesioniști, iar

asta am și văzut în ziua cu pricina. Nu am stat mult pe gânduri și ne-am prezentat la sediul firmei. Acolo,  Andrei ne-a primit călduros,  arătându-ne diferite evenimente undea fost fotograf și încercând să afle cât mai multe detalii despre cum vrem să decurgă   minunata zi și ce așteptări avem de la el.

Ni s-a părut că e ceea ce căutam și    așa a și fost!

Într-una din întâlnirile noastre cu Andrei, am cunoscut-o și pe Ioana,    cea care urma să ne fie fotografă. A venit ziua cea mare. Emoțiile   ne-au copleșit, neputând să fim atenți sau destul de relaxati, însă Ioana a   avut răbdare cu noi până la sfarșitul nopții( Mulțumim!). Rezultatul a fost uimitor! Peste  așteptările noastre. Fotografiile de o claritate superioară si cu un impact emotional de nedescris. Videograful a  surprins cele mai emoționante  momente dar și cele mai comice.

Acum, amintirile noastre sunt în  siguranță! Le putem ” răsfoi” când  avem chef, căci cei de la

PhotographybyNova ne-au făcut  cadou un album extraordinar, amintiri de neuitat!

Vă mulțumim!

Ana-Maria & Sorin

 

 

 

Nunta…..cea mai frumoasă zi din viața noastră si asta zic toți cei care trec pe acolo!

Intr-o zi ca asta ,totul trebuie sa fie perfect. Amintirea rămane mereu in mintile mirilor,dar trebuie mereu reimprospătata,cu ce ar putea fi reiinoită daca nu cu niște fotografii geniale si absolut artistice,făcute de un fotograf care se dedică cu totul pentru ele.

Așa a fost Andrei cu intreaga echipă pentru noi si le multumim din inima.

Cu drag ne privim minunatele fotografii si ne amintim cu iubire de acele clipe minunate mulțumită lui Andrei si echipei sale,noi ne putem privi intreaga nuntă si descoperim lucruri care atunci nu le-am observat.

Daca ar fi sa trecem incă o data prin această perioadă si această zi,ca si fotograf tot pe ei i-am alege.Ei fac o echipă de nota zece.

Cu incredere ei sunt perfecți pentru evenimentul nostru.

Debora & Adrian

 

 

 

Inainte de toate…am întâlnit doi oameni minunați… O familie superba și echipa perfecta
Andrei Petre și Ioana

Ati avut grija de fie care moment… Ați fost acolo în fie care secunda…. Ne-ați lăsat cele mai superbe amintiri din ziua nunti noastre….(și în poze și în suflet) …. Faceți totul cu drag…. Și se vede în fie care fotografie…

După nunta am primit 15 fotografi și am rămas uimiți cât de superbe erau/sunt … ( vorba lui Paul câteva firmituri din ce avea sa urmeze) Esti ce-l mai bun Andrei Petre …. Pozele spun tot… nu necesita cuvinte Va mulțumim pentru tot… Oameni minunați…
P. S Urmează botezul…